På besøg hos Betine

En vinder er fundet….

Efter en spændende uges tid er der nu fundet en vinder. Sikke mange lodder der var i puljen, det var ikke lige just en opgave med klippen og klistren her hjemme, så jeg lod Random om at udvælge den heldige.

Tadadadaaaaaaaa – Den heldige blev søde Lisbeth med bloggen Smilerynker . Hvis du sender mig en mail på ltjo79@hafnet.dk, så sørger jeg for at Dorte får din adresse.

Og skulle i andre have forelsket jer så meget, at i nu ikke kan undværre denne fine bude, så kan de altså købes i Dortes shop lige HER. Dorte her også netop lagt sidste hånd på den seneste ide. Det er smukke grafiske print med det særprægede tryk på. Jeg er vild med dem.

Fortsat rigtig go søndag …

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På besøg hos Betine