TiLMELD DIG TIL FALCK NU...

Sofa uden chaiselong….. Ja det kan man godt….

IMG_2404

Som I nok husker, fik vi ny sofa før jul. Men det var faktisk ikke helt nemt at overbevise min bedre halvdel om, at vi kunne undvære en sofa med chaiselong. Vi er jo en familie på 4, og vi skulle gerne allesammen kunne slænge os og hygge i stuen. Det kunne vi i den gamle, og det ville vi gerne kunne fortsætte med.

Men det siger selvfølgelig sig selv, at det ikke kan fungere på samme måde, når man ikke længere har den aflange del på sofaen….. Jeg gik og tænkte lidt, hvad kan vi gøre for at løse det problem?? Og så kom jeg i tanke om den lækre KK 3 FOLD fra klipklap , jeg havde en ide om, at den helt sikkert kunne gøre det ud for den del vi mistede.

Jeg er ret vild med, at vi nu ikke har så stor en sofa i stuen mere, vi bor småt, og jeg savnede lidt gulvplads, så det var med stor glæde, at jeg sendte chaiselong sofaen ud af døren…. Men jeg var også meget glad, da vi så besluttede at erhverve os Klip klap madrassen. Den er skide smart. Den kan skubbes over til sofaen, og fungere som fodskammel/chaiselong, den kan foldes helt ud og være tumlemadras på gulvet, og varmestation foran brændeovnen. Og så kan den klappes sammen og stå bag sofaen, når vi ikke lige bruger den. Fantastisk….. Jeg er fan…

Så jeg sender hermed dette lille “fif” afsted mod Jer, som også drømmer om at skifte sofaen ud til noget mindre, men ikke lige helt kan overtale den bedre halvdel. Der findes altså en super god erstatning, i hvert fald for os 🙂

IMG_2405

IMG_2406

MORTILMERNEE_FBUntitled
   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TiLMELD DIG TIL FALCK NU...