Ny køkkenbordplade for 340 kr. - NU ER VI TILFREDS.....

Forlæng sommeren med et shelter i haven….

IMG_6843

Et shelter i haven er med til at forlænge sommeren, og hvem har ikke brug for det. Specielt med den sommer vi har haft i år. Kun 2 uger med måneders mellemrum, har der været mulighed for badebassin i haven og leg i undertøj til sent ud på aftenen…. Det var måske ikke lige helt optimalt for shelter hygge. Da man praktisk talt krøb indendørs i ly for regn og blæst og kulde…. Sommeren 2016 kan vel gennemgående kaldes for pre fall season….

Anyway…. Nu har vi lige haft en par skønne uger rent vejrmæssigt, men man kan også godt mærke, at vinden og luften har fået en anden duft. Den er køligere, og nogle af bladene i min have er allerede begyndt at blive røde.

Sådan er det, årstiden er begyndt at skifte…. Men…. hvis man som jeg, ikke er helt færdig med at nyde det udendørs, og gerne vil bevare et par aftener med ild i bålet og hyggelige stunder, så vil jeg anbefale jer, at hoppe over på dba guiden, hvor jeg har skrevet et indlæg med ideer, budget og råd til at bygge et shelter. Jeg ved godt, at det er lidt snyd at sende jer videre. Men jeg synes alligevel indlægget er så godt, og det er skrevet af mig, og billederne er mine… Så kig forbi og bliv inspireret….

Du finder det lige HER. – 5 gode grunde til at bygge et shelter.

IMG_6882

MORTILMERNEE_FBUntitled
   

2 kommentarer

 • Lone Honoré

  Hejsa. Sikke nogle fine, søde og sjove oplæg du har her. Dejligt med skønne bloggere vi kan følge og derved blive inspireret. Vi har googlet lidt om shelters, og derved fundet dig. Har du nogle mål på jeres shelter? Vi påtænker at bygge et i sammenhæng med et skur bagerst i haven. De kærligste hilsner Lone

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hej Lone

   Tusind tak for de søde ord. Det glæder mig at høre I kan inspireres…. jeg kan ikke huske de præcise mål, men min mand mener det er sådan ca 4*3,5 m…. Jeg håber I får bygget jer et lækkert et inden vi rammer sommeren, så I kan få masser af glæde af det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny køkkenbordplade for 340 kr. - NU ER VI TILFREDS.....