Fødselsdag Inspiration Kreativt Mine piger steder jeg anbefaler

Kreative fødselsdagsinvitationer….

18. september 2016

 

IMG_9698

Snart har vi en her i huset der fylder 8 år, og traditionen tro, så går vi jo lidt op i de der fødselsdage her hjemme…. Jeg elsker det. Jeg elsker at pynte op, jeg elsker at fejre det og jeg elsker at arrangere og hygge om både gæster og fødselaren.

I år har vi valgt selv at kreere fødselsdagsinvitationerne. Og imorgen skal de afleveres i skolen. Det har Merle glædet sig til længe, så idag var en dejlig dag for hende, da hun endelig kunne sætte navne på invitationerne.

Hvis man skal lave den her slags sjov, så skal man være ude i lidt go tid, for der skal selvfølgelig både kreeres foto, sættes tekst på, og så skal de bestilles online. Men hvis man gider bruge lidt ekstra tid på det, så synes jeg altså det er en helt vildt god ide.

For nogle uger siden var vi derfor på tur ud på en bondegård i vores nærhed, vi lånte et par høballer som baggrund, og så “skød” jeg ellers bare løs med kameraet. Vi havde medbragt et af de fine guld 8-taller fra Søstrene grene, fordi jeg inde i hovedet, havde en ide om, at det ville fungere godt på billedet.

Og sådan her blev så resultatet, 8 tallet i hendes hænder fungerer som 8 i teksten, hvilket jeg synes har en ret cool effekt.

Efter billedet er valgt, så kan du i app’en “a beautiful mess” konstruere tekst, tegn og hvad du ellers vil have på dit billede. Når du er færdig med det, så gemmer du bare i dine fotos på telefonen. Herefter går du i appen “fremkalla” (det er i hvert fald den jeg har brugt) hvor du så kan bestille invitationerne. Firmaet ligger i Sverige, så beregn en god uges tid får du har dem i postkassen. Og jeg lover dig, at de er ventetiden værd.

Hermed er ideen i hvert fald givet videre, håber I kan bruge den næste gang I skal holde en fest der hjemme 🙂

 

IMG_9696

IMG_9699

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar