familie Fødselsdag Inspiration Kreativt Merle Mine piger

Festlig fødselsdag for Merle…. Fyldt med flag….

8. oktober 2016

img_0283

Traditionen tro har vores hus netop været pyntet max op til fest. Merle fylder nemlig 8 år i næste uge, og da vi rejser på ferie lige om lidt, så ville vi gerne have hendes fødselsdag for pigerne i klassen afholdt inden. Om aftenen valgte vi så lige at presse citronen en smule, og invitere familien også. Jeg gik derfor igang med oppyntning allerede onsdag.

I år er pigerne blevet så store, at det hjemmebyggede bord hvor de plejer at sidde på gulvet, ikke længere duer. Deres ben er blevet for lange, og pludselig har de bare ikke helt alderen til den slags længere. Så vi ryddede stuen, købte et par billige bukke i træ, og smækkede et kæmpe langbord op der gik igennem stort set hele huset.

På den måde havde vi nu plads til 17 unge damer og masser af fest. Ballonerne som egentlig er beregnet til helium, dem blæser jeg bare helt alm luft i, og så et stykke tape i loftet. På den måde ligner det fuldstændig at de svæver oppe i loftet. Og med sådan et langt bord, krævede det alligevel en større omgang balloner.

Men HOLD NU OP hvor så det fantastisk ud, sikke en effekt det gav med det store smukke lange bord igennem huset, jeg var fuldstændig betaget af det, og faktisk ret glad for, at det stod her et helt døgn før det blev smadret…. ha ha

Når sådan en stor flok tøser ankommer, så foregår det i et støjniveau hvor selv den mest rolige type får en smule stress, de er sultne, de er spændte og de vil alle sammen gerne, at fødselaren pakker deres gaver op først. Derfor er det  blevet sådan, at det vælges ud fra flaskehalsen peger på…. Efter gaveudpakning gik de til bords, og vi kunne få noget mad i dem. Vi havde købt ind så de selv kunne lave deres egne små pizzaer, det krævede en smule logistik og lidt forvirring, men da de alle havde den første pizza på tallerkenen, så var det som om roen sænkede sig.

I år havde vi lejet en popcorns maskine, fordi Merle ELKSER popcorn, og vi havde en ide om, at det gjorde fleste andre nok også. Så istedet for den klassiske kage, så havde vi altså popcorn, og en hjemme konstrueret isbar. Det hele var en kæmpe succes, og tøserne var meget begejstrede.

img_0267

img_0271

img_0274

img_0286

img_0298

img_0299

img_0300

kl. 17.20 var det sidste barn ude af døren, og kl. 18.00 rykkede næste hold ind…. Jesper og jeg er ret gode i sådan et team arbejde på den her måde. Vi ved præcis hvad hinanden foretager os, uden at snakke sammen, og da klokken var ca 18.15 var bordet dækket på ny og gæsterne var ankommet.

Familien var heldigvis lidt mere rolige ved ankomst, så tempoet kunne her fra skrues en anelse ned….. Vi havde også bestilt mad ude fra, så lige den del skulle vi heldigvis ikke spekulere på….. I og med vi skal rejse, så havde vi også aftalt med Merle, at hun ville få sine gaver igår. Vi har lidt svært ved at have dem med i kufferten, og det kunne hun sagtens forstå.

Afteenn forløb derfor helt roligt, med lækker mad, leg med gaver, endnu en festlige flagkanon og hyggeligt samvær. Kl. ca midnat var huset rengjort og vi lagde hovedet på puden….. En helt fantastisk dag, Merle elskede hvert et øjeblik, og helt ærlig, det gjorde jeg faktisk også….. Jeg ved godt det er lidt skørt at pynte SÅ MEGET OP, men altså, når vi nu sys det er pisse hyggeligt, hvorfor så ikke gøre det……

img_0293

img_0294

img_0296

img_0297

img_0306

 

 

  • Reply
    Michelle
    8. oktober 2016 at 18:20

    SÅ fint ven! Jeg ELSKER det👌🏼👌🏼👌🏼❤️

  • Reply
    Trine
    9. oktober 2016 at 20:17

    Tænk sig, at blive 8 år ig have forældre der nyder at skabe sådan en fantastisk dag for en – hvor er det skønt. Dejlige billeder ❤️

    • Reply
      Louise
      25. oktober 2016 at 13:54

      Tusind tak for de søde ord

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar