familie Hjem Inspiration Kreativt Merle Mine piger mortilmernee.dk Neel sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler Uncategorized

Uhyyyyygelige skabeloner fra Yoggi til Halloween…..

9. oktober 2016

Sponsoreret

img_0254

For en uge siden sad jeg i korte shorts og soltop på terrassen, pigerne legede på trampolinen i undertøj og solen bagede ned fra himlen. Det hele lyder meget sommeragtigt og skønt… Men altså kalenderen skrev slut september, så i virkeligheden burde vi have siddet inde med klippeklistre hygge og ild i brændeovnen, i hvert fald hvis man kigger på kalenderen. Anyway, i løbet af en weekend, så fandt vejrguderne alligevel ud af, at de nok heller måtte skrue lidt ned for vamegraderne og tænde op for sluserne øverst oppe. Og pludselig, så var den her alligevel, den der hyggelige efterårs stemningen, som nogle af os alligevel har sukket lidt efter.

Med efteråret følger også den uhyyygggeeeliiigeee Halloween. I starten havde jeg lidt svært ved at tage den seriøst, jeg synes det hørte til i USA, men med børn i de danske institutioner og skoler, så fandt jeg hurtigt ud af, at den her fase, den gik vidst ikke sådan lige over. Og som jeg altid gør, ved festlige højtider, så gik jeg naturligvis all in. I år er vi faktisk på ferie det meste af oktober, men derfor skal vi alligevel have det lidt “uhyggeligt” indendørs og græskar udendørs. Hey come on, vi er faktisk i Florida på ferie, så vi kunne lige så godt finde stemningen hjemmefra, vi skal over til Kongerne af Halloween, og det blir SÅ fedt.

Arla yoggi har lavet en is der er særlig perfekt til den her anledning. Yoggi Frozen yoghurt rørt med mango og græskar, en lækker kombination af yoghurt, eksotisk frugt (SOM JEG EEEELSKER) og sødmefyldt grønt. What’s not to like…. Her i huset er vi i hvert fald fan. Så vi har naturligvis den her lækre og meget perfekt is på bordet, når vi nu i en fart skal skabe en uhyyyyygggelig Halloween stemning.

img_0252

Også her har Yoggi hjulpet os lidt på vej. De har nemlig lavet noget skide smart i år. På Yoggis hjemmeside kan du nemlig downloade og printe 3 super fine skabeloner til græskarudskæringer, samt virkelig søde/uhyggeligt skabeloner som er lige til at klippe ud og pynte med på mad, på bordet, på væggen eller hvor pokker du lige har lyst til at pynte med små spøgelser, edderkopper og græskar.

Link til skabelonerne finder du lige HER , og det er så nemt. På siden finder du også en lille video som viser hvordan du bruger græskar skabelonen. Mine piger var vilde med det her, for det hele foregik på et niveau som de også kunne være med på. Vi hyggede, grinte, spiste is og klippeklistrede, præcis som sådan en eftermiddag skal være.

Go fornøjelse

img_0257

img_0256

img_0253

img_0251

img_0250

img_0249

img_0259

Her har vi brugt 2 ud af de 3 græskar skabeloner man kan hente ned 🙂 Og i det fine spindelvæv har pigerne sat alle de sjove udklip som vi også har printet.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar