Tulip Delikatessens workshop..... Sikke en fest

Lille ny malet detalje i køkkenet….

img_0926

Jo vidst, nok er vi lige landet fra Florida tirsdag aften i sidste uge, men I ved jo, at jeg sjældent lader vente ret længe før jeg synes der skal ske noget nyt, så selvom jeg var træt, og nok egentlig burde have sovet på sofaen hele weekenden, så valgte jeg alligvel at lave en masse istedet.

Det sjove er, at mens jeg var afsted (sådan har jeg det altid når vi rejser) så er jeg rav ruskende ligeglad med hvordan vores hjem ser ud, og med forandringer og projekter. Når jeg rejser, så rejser jeg og jeg er i det 200%. Hvis jeg kunne leve af at rejse og opleve, så skiftede jeg branche i selvsamme sekund. MEN, når det nu ikke lige er tilfældet, og vi rent fysisk altså er landet igen, så er jeg ganske vidst også igang med “små” detaljer hist og her.

Indtil igår, når du så på vores køkken, så var kun den her væg sort, altså den man kigger på når man ser direkte ind på vores køkken. Det har forstyrret mig lige siden vi lavede det, at hjørnet rundt ikke fulgte med, faktisk tænker jeg på om skuffer og skabe ikke også skal følge med, men her er Jesper så ikke helt enig, så dertil er vi ikke kommet… ENDNU. Hjørnet rundt, det fik dog en tur med penslen igår, og det er simpelthen så pænt, nu hænger det mere sammen når man fx ser køkkenet inde fra stuen af. Hele soklen er også malet sort nu, hvilket jeg også synes er super pænt.

Når man ser køkkenet ude fra gangen, så oplever du den sort/hvide kontrast, som er rigtig pæn…. Jeg kan godt li det, og det gør at vores køkken stadig er dejlig lyst, også selvom bordpladen er blevet sort. Og jeg ved også, at hvis vi først maler det sort, så er der ligesom ingen vej tilbage til hvid. Med mindre vi skifter lågerne ud, og det kommer altså ikke til at ske…..

Jeg går og summer lidt, og arbejder på…. HVOR kreativ jeg orker at blive for at overtale Jesper, om jeg synes at det er “kampen” værd, eller om det faktisk er helt ok som det er lige nu….

Om ganske få uger rykker julepynten også ind, og det kommer vanen tro også til at tage en del plads, så måske det hvide i hvert fald lige skal ha en chance hen over julen….. Nu ser ser.

I hvert fald har det fået en pæn finish hvor det er lige nu….. Så ser vi om vi holder her, eller om det sorte skal udviddes.

 

img_0925 img_0924 img_0923

MORTILMERNEE_FBUntitled
   

6 kommentarer

 • Stine

  Åh jeg har samme tanker om vores hvide køkken… Er det, du har malet, i samme materiale som skufferne? For så kunne jeg godt tænke mig at høre, hvilken maling, du bruger til det? Og som Line skriver i en anden kommentar, hvad ville du gøre ved de egentlige moduler bag skufferne, hvis du maler det hele sort? Det er så fedt, du kaster dig ud i det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Hej Stine

   Jeg har desværre ikke dåsen med maling mere, men vi spurgte bare hos vores lokale maler forretning, hvilken vi skulle bruge. Det skulle være slidstærkt og bruges på en køkkenbordplade. OG det holder bare stadig virkelig godt. meget positiv overraskelse.

   Ang de andre moduler, der er jeg ikke rigtig kommet det tættere, lige pt har vi ikke planer om at gøre så meget. Men måske lige pludselig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Bare så fint jeres køkken, hvor har du købt arkitektlampen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det ser super godt ud! Jeg vil også! 🙂 Kan godt forstå, du overvejer skufferne også – ulempen er bare, at man tit kan skimte lidt af skabet/stellet, som jo er hvidt… Men det problem har I måske slet ikke – kan ikke lige se det på billederne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig vildt hvor meget det kan gøre – det ser super godt ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tulip Delikatessens workshop..... Sikke en fest