familie Inspiration Julen min uforbeholdne mening mortilmernee.dk sponsorerede indlæg Uncategorized

Julehygge og kunstig sne…. Børneparadis i Kolding Storcenter…

12. december 2016

Sponsoreret

Processed with VSCO with hb1 preset

Et lille bitte juleeventyr inde midt i et storcenter…. Det er simpelthen sådan en go ide….

I den her måned bliver børn trukket med rundt i butikker efter alle de der praktiske gøremål som vi stakkels forældre har i sådan en måned, den er stressende den her december, jeg indrømmer det blankt.

Det er derfor, at sådan et storcenter som Koldings er rigtig rigtig smart…. For nogen gange, så vil man bare gerne nå en hel masse på ‘en dag. Man vil gerne nå julegaverne, eller i hvert fald en del af dem, man vil gerne lige nå at nyde en god bid mad, måske vil man gerne se en film i biografen eller måske vil man bare gerne ud og sondere terrænet…. Mulighederne er mange.

For os var det en god ide at tage en eftermiddag i centeret, bevares, der er naturligvis mange mennesker her nede, for der er …. Indrømmet… faktisk super hyggeligt i det her center… Hvis du ikke helt forstår den her sætning, så kan du læse indlægget lige HER.

For at vende tilbage til det der juleeventyr, så tænker jeg bare, at jeg vil flashe en lille portion fotos. Det er nemlig sådan, at inde midt i centeret, der findes et lille – eller faktisk ok stort – juleunivers, der er karussel, der er balloner, der julemand og alfer og rensdyr der flyver rundt i luften, og så er der sådan en skøn funktion, at man helt gratis kan genere kunstig sne…. Det er i sandhed en succes. Hver gang vi kom forbi, så skulle der trykkes ind på telefonen og lade “sneen” falde….

Mulighederne her i centeret er vilde, der findes et utal at butikker, jeg ved faktisk ikke hvor mange, men det er MANGE…. du kan finde hele deres smukke julekatalog lige HER ….. Og de har altså åben til kl. 22.00 alle dage frem til jul.

Der findes også mange hyggelig aktiviteter for børn i ugens løb, så hvis…. eller lad mig sige NÅR man lige har brug for at trække vejret og holde en pause, så kan det passende gøres på et at de mange tidspunkter, hvor der er aktiviteter for børnene, programmet for de kan du se her under

 

Julens program

Mandag-fredag

Kl. 10.30 Julemandens dukketeater Kl. 12.00 Drillenissen laver løjer
Kl. 13.30 Julemandens dukketeater Kl. 15.00 Drillenissen laver løjer

Kl. 16.00 Julemanden i julelandet Kl. 17.00 Julemandens dukketeater

Lørdage & søndage

Kl. 10.30 Julemandens dukketeater
Kl. 12.00 Julemanden i julelandet
Kl. 14.00 Drillenissen laver løjer
Kl. 15.00 Julemandens dukketeater (lørdage)

Julemandens Adventsgave (søndage)

 

Så er der vidst i virkeligheden ikke så meget andet end at sige, rigtig go shoppe/hygge/julelyst….. og Glædelig jul

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with e2 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Processed with VSCO with 4 preset

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar