MIG mit outfit mortilmernee.dk Neel

OUTFIT…. noget nyt fra mig :-)

16. januar 2017

60de62a6-8666-4fad-98de-01a8c48e16ac

Jeg fornemmer en større og større mængde spørgsmål til mine outfits på Instagram, hvilket gør, at jeg fremadrettet vil prøve at få blogget lidt mere om hvad det er jeg har på, og hvor du evt kan erhverve de forskellige sager…. Jeg har aldrig været sådan helt tosset med at være foran kameraet, men med den fine respons jeg har fået siden jeg er begyndt lidt på det, så tør jeg også godt bevæge mig ud i indlæg af denne her slags. Jeg håber I vil tage godt imod det.

Jeg ved ikke helt hvordan jeg sådan skal forsøge at opbygge det, men det må jeg prøve mig frem hen af vejen… Mine pigers tøj er også et af det ofte stillede spørgsmål, så også her vil jeg blive bedre til at informere jer på bloggen.

Men lad mig starte med to af mine seneste uploadede fotos af mig selv, og så til slut et af Neel 🙂

dad5bdf1-1ff4-4089-9b51-be55f5e4d0fb

Jakke fra Ganni, købt HER , den er dog udsolgt i min farve, men findes stadig her i en anden – Tørklæde fra Ganni, købt HER , udsolgt i min farve, men findes stadig i denne – Bukser fra MONKI, og er nu lavet med øjne, de er super fine, tror jeg må eje dem. Dem kan du købe HER  – Strik er mohair og er fra fra HM TREND, lignende kan du finde lige HER … På billedet her har jeg et par sko på fra DR Martens,.

img_1381

Det her sæt har jeg netop investeret i i sidste uge, det er fra HM TREND, og jeg har købt det i Kolding Storcenter, bukserne kan du finde lige HER jeg tror desværre ikke blusen er online endnu, men hold øje lige HER, eller i jeres lokale HM som forhandler trendlinjen. Blusen er i det lækreste bløde stof, ligner lidt velour, jeg var solgt på stedet, og jeg blev oplyst på Instagram, at den har fandtes både i sort og rosa i efteråret, alternativt kan jeg dog anbefale denne, den så jeg også, og den er super smuk… Men meget lille i str. … Der er bare så meget smukt på vej i butikkerne, jeg er helt tosset med de støvede farver…

0888e9b1-f9bc-436c-98f7-6bceedc53d65

Kjolen her er også fra HM TREND, den købte jeg faktisk ikke, men det fortryder jeg lidt, jeg synes den er super super smuk… Men jeg kunne ikke helt finde ud af om jeg lignede en der skulle servere på badehotellet eller om jeg faktisk var smart… 🙂 Du kan købe den lige HER.

8c7f3440-7113-4805-b250-54253b102d40

img_1411

Min fine Neel har fået forårets første jakke, den er fra BANGBANG Copenhagen og kommer i deres SS17 kollektion som er lige på trapperne, inden under har hun den fineste stribede bluse med påsyet guldsløjfe, blusen kan du købe på udsalg lige HER. Og lille bonusinfo til jer BANGBANG elskere, de har nemlig startet deres egen webshop nu, og hvis du lige nu tilmelder dig deres nyhedsbrev, så kan du vinde et gavekort på kr. 1.000 til shoppen, og hvem pokker kunne ikke lige bruge det på det her lækre design 🙂 Deres egen webshop finder du link til lige HER. Hendes lækre støvler er fra Bisgaard som jeg er ambassadør for. Bisgaard er bare fodtøj der taler til små børnefødder, komforten og kvalitet er 100% i fokus. Kun anbefalinger her fra.

Det var alt for nu…. Rigtig go shoppelyst.

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar