Inspiration MIG mit outfit mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Selvforkælelse på en fridag….

1. marts 2017

8ed67a54-fd64-4671-a20b-11554a61b0af

Idag har jeg fri… Det har jeg hver onsdag. Men idag føltes sådan lidt weekend agtig, fordi jeg i den her uge har byttet rundt på et par arbejdsdage, og derfor også har fri imorgen. Det er sådan en slags midtvejs weekend, hvis der er noget der hedder det…. Jeg er faldet pladask for serien GIRLS på HBO, så den sluger jeg hver gang jeg har et ledigt øjeblik, og havde derfor også tænkt, at jeg idag bare skulle stene foran den.

Men nederdelen på ovenstående foto har forstyrret mine tanker op til flere gange efterhånden, og da jeg ikke turde købe den online, så var jeg altså nødt til at køre afsted for at få den prøvet. Som jeg har nævnt tidligere, så har Kolding Storcenters HM den fine Trend afdeling, og da nederdelen er fra Trend, så er det altså der jeg skal køre ned. Jeg har nemlig de her ofte omtalte brede hofter, og det er derfor aldrig til at vide, hvordan pokker sådan en nederdel sidder på mig. Og da jeg altid synes sådan noget fragt og returfragt er så bøvlet, så kører jeg hellere turen, hvis det er muligt.

Anyway, den sad heldigvis rigtig fint, og endda i et nr. mindre end jeg havde forestillet mig. Jeg ligger stort set altid i str 40 for neden, men ikke her, den var altså så løs i elastikken, at jeg kunne være i en 38. Skjorten var også vanvittig smuk, men den købte jeg altså ikke…. Jeg synes de her englevinger er fantastisk smukke, men på en eller anden måde, så bliver mit hoved så underligt lille når jeg får SÅ meget vinger på, så den lod jeg altså hænge….. I hvert fald for nu…. Hvis du også er vild med nederdelen, så kan den shoppes lige HER.

Rent mentalt har jeg også været ret off her de sidste uger, det har virkelig været hårdt at være i, og det er det stadig…. Kroppen stod af både fysisk og psykisk. Jeg har skrantet og været ked af det….. Men i mandags startede jeg på arbejde igen, hvilket var dejligt. Det var rart at tale med kollegaer igen, at få tankerne lidt bort og faktisk også bare at være i hverdagen. I weekenden skal vi ud og se Merles første opvisning med aspirantholdet, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg ved min mormor også gerne ville have set det, men vi sender hende en varm tanke og måske kigger hun alligvel med 🙂

Imorgen får min blomsterpusher kæmpe valmuer igen, som er en af mine yndlingsblomster, og så skal jeg altså se de sidste afsnit af GIRLS… altså dem jeg mangler op til hvor den er nu…. Det ser jeg frem til.

I weekenden viste jeg mit overdrevet smukke udvalg af Stine A armbånd på Instagram. Jeg er meget meget vild med Stines smykker, det tror jeg ikke er gået nogen forbi, alle dem på billedet er fra Stine A, undertaget den mørkeblå ish i midten, den har jeg købt i stilleben.dk ….

Men jeg kan afsløre, at jeg indenfor kort tid, vil køre en meget fin give away med nogle af hendes smukke sager. Det kommer dog til at foregå ovre på min Instagram, så hold øje 🙂 Måske du er heldig. Skulle du dog selv have lyst til at erhverve dig et par stykker, så kan du finde hele hendes fine udvalg lige HER.

f7390bf8-96f0-4886-85e3-6e17b5046c1a

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar