andre bloggere Inspiration MIG mit outfit mortilmernee.dk PR steder jeg anbefaler Uncategorized

En dejlig dag i København….

27. april 2017

0165657b-7a47-4b2c-913e-eef09d13f02e

Tøjet jeg har på er I flere der har spurgt på, så derfor kommer der lige et par links til det her…. Eller i hvert fald noget lignede…. Skoene er fra Nature, bukserne fra HM TREND, Stribet bluse fra Nørgaard på strøget, Rød cardigan fra Baum Pferdgarten og Lys fløjlsjakke samt tørklæde fra Ganni.

sponsoreret

Igår var jeg på endagstur til København…. Det er nok ikke nogen surprise for jer, at jeg virkelig ELSKER at være på besøg der ovre. Hele dagen var jeg sammen med Michala (Bastabum) , og tiden fløj afsted. Michala havde lagt en go plan for dagen, hun havde spurgt lidt ind til hvad jeg sådan havde af ønsker, og så ellers krydret dagen med PR besøg hos Starklint samt lidt networking rundt i København. Jeg kom ind med toget kl. 9.00 og tog først hjem igen kl. 20.00. Og det var faktisk først da jeg sad i toget hjem, at jeg sådan fangede, at jeg havde været PÅ i virkelig mange timer.

Når man sådan er bosat her hvor vi er, så er det desværre ikke så tit, at jeg har mulighed for at mødes med blogger kollegaer og møde op til de spændende arrangementer, det er pokkers ærgeligt, for jeg vil rigtig gerne. Det er fedt når man kan mødes og snakke om hvad der rør sig, ideer og generelt bare at mødes med nogle, som forstår hvad man snakker om når der snakkes blogs. Jeg ville ønske jeg kunne gøre det meget mere, men når det meste foregår i København, og det kræver en togtur på ca 2 timer hver vej, og en større udgift hver gang, så bliver det altså ikke så ofte….

Nok også derfor, at jeg sætter stor pris på en dag som igår….. Lige nu er jeg dog så heldig, at jeg faktisk drager derover igen om et par uger, men det må I så høre mere om til den tid.

Igår startede vi dagen med morgenmad på Granola, og så ellers alle de gode butikker på Vesterbro, jeg var også forbi Poppykalas efter den mest fantastiske buket blomster man kan forestille sig. Thilde er simpelthen blomsterkunstner i fuldstændig ubeskrivelig stil. Jeg har ALDRIG set buketter som hendes…. Når man sådan bevæger sig rundt i butikkerne i København, så ses det også tydeligt hvor hun har leveret til, de har sit helt eget og meget kunstneriske udtryk, de gør sig helt særligt i butiksvinduer i alle de fine specialbutikker.

Thilde havde så lavet en buket til mig, altså som jeg havde bestilt, og den skulle jeg så hente fra morgenen af…. Det var nok ikke det mest gennemtænkte, da den virkelig var stor og en smule omstændig at komme omkring med. Men hold nu k…. det var hele besværet værd. Jeg pakkede den først ud da jeg kom hjem, og selvom klokken var 23.00 da jeg stod hjemme og puttede den i vase, så kunne jeg slet ikke stoppe med at gå rundt og beundre den. Det er helt vildt…..

be63b573-8523-488d-b7de-73cd32f59832

331dec28-123c-4610-a0d5-c926b62cfc1c

Efter shopping, PR besøg samt et par timers afslapning hjemme hos Michala, så var det tid til aftensmad og hygge inden jeg skulle med toget hjem. Vores aftensmad indtog vi på toppen af Illum hos Rossopomodoro . Jeg tænker det må være noget af det mest lækre Italienske mad jeg nogensinde har fået. Sprødt italiensk brød med mozzarella, olivenolie og pesto, en meget lækker salat med grillet kylling og avocado dressing, for til sidst at slutte af med panna cotta og en cocktail….. SÅ SÅ lækkert, det er IKKE sidste gang jeg spiser der, det er i hvert fald helt sikkert…..

Men efter at have vandret rundt i det smukke københavnske gader, brugt dankortet lidt for meget og temlig mør i armene af at bære på den smukke buket, så var jeg også klar til at vende næsen hjem mod familien igen…..

Tak Michala for den dejligste dag, jeg glæder mig virkelig til vi ses igen…..

fe334c73-95cd-4731-a44c-1d233e109a5f

img_3587

205edee9-9e14-48a6-b36a-69390db7a989

1a5da0ef-a9d9-4e82-9d27-ce2a5709c242

Her kan du finde bud på fine hoteller i København.

  • Reply
    Michala
    27. april 2017 at 21:01

    Simpelthen SÅ hyggelig en dag! Kom snart igen 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar