MIG Mine piger Neel tanker

Snart er det helt slut med børnehavebørn for os….

7. maj 2017

983d0bf8-bf6d-4e30-b71f-e6176aab4435

Som jeg skrev i mit sidste indlæg, så er jeg simpelthen så glad. Fredagen startede helt fantastisk jeg og solen har skinnet fra en skyfri himmel både lørdag og søndag samt termometret har været omkring 20 begge eftermiddage. Der har været summer vibes så det batter….. Men jeg er træt dog. Meget træt….. Og jeg tror det er sådan en efterreaktion på det hele, jeg har sovet om eftermiddagen og jeg har gået drøn tidligt i seng både fredag og lørdag. I skrivende stund sidder jeg med en kanelsnegl oven på min dyne, for jeg er allerede krøbet her ud nu….. Jeg sover naturligvis ikke før jeg har set SKAM, men herefter, der lukker jeg nok også øjnene.

Tilbage til emnet og dagen idag. Idag har nemlige være en ret stor dag. Mens Merle var til fødselsdag, så var Jesper, Neel og jeg ude og købe skoletaske til Neel. Hun starter nemlig i 0. klasse efter sommerferien.

Faktisk skulle hun allerede for en måned siden været startet i brobygning, som plejer at foregå på skolen. Men grundet en ret stor ombygning, så er den desværre blevet en lidt forringet udgave i år. De starter først en måned senere, og her i maj foregår det med ture ud af børnehaven 2 gange om ugen (sammen med hendes kommende årgang) og i juni måned har skolen fået lov til at låne en hytte, således de her vil være sammen som de skulle have været, men bare ikke i skolens omgivelser. Nu er Neel heldigvis ok tryg ved skolen, fordi hun er vandt til at komme der pga Merle. Så det er faktisk ikke noget problem for hende.

Og hun er klar den lille trunte, det er hun virkelig. Neel er fra d. 6 januar, ergo hun vil være en af de ældste på hendes årgang, i børnehaven ER hun den ældste. Jeg er top lykkelig for, at jeg ikke fødte hende 7 dage tidligere, for hun var ikke klar sidste år. Men nu, nu er hun virkelig…..

Men hvor er det en meget meget under følelse, at man nu om ca. 3 uger, skal sige farvel til en børnehave, som vi næsten har haft vores daglige gang i i 6 år og 9 måneder. Først med Merle og efterfølgende med Neel. Det har været en fantastisk børnehave. Den er 100% økologisk, de har egen køkkenhave, de har drivhus, de har høns, får, marsvin og kaniner og nogen gange har de også haft små kyllinger. De er også med til slagtning af deres høns en gang imellem, og de er helt med på, at de en gang imellem spiser fårene til frokost….. Det var bestemt en stor pille jeg personligt skulle sluge, men vores børn har fundet det super spændende, og har aldrig snakket andet end positivt om de oplevelser de har haft der ude.

Men nu er det slut, og skolen skal også begynde for Neel…… PUHA…… Jeg mærker allerede nu, at jeg ved det bliver svært, når vi d. 31 maj sidder til afskedsmiddag i børnehaven, mest fordi, at jeg ikke er helt sikker på, at JEG er klar til at hun sådan skal blive større….. Der sker store ryk med både hende og Merle i øjeblikket, så det er som end allerede godt igang. Og de sidste bitte små talefejl hun har, de vil være rettet inden året er gået. Det skal de selvfølgelig også, men lige nu, der synes jeg bare stadig det er sødt.

Neel har idag ikke været til at skyde igennem, og hendes taske står ved siden af hendes seng lige nu, så hun kunne kigge på den som det sidste inden hun faldt i søvn, og som det første imorgen tidlig….. Hun gik rundt med den i flere timer efter købet, og vi fik vendt og drejet hvert eneste rum i den, det var i sandhed en glæde at købe den til hende, hun var simpelthen så glad.

Nu skal vi bare nyde de sidste ubekymrede uger, elske alle de nye oplevelser og legekammerater hun får….. Og så skal min hjerne lige forstå, at jeg altså snart ikke har nogen børnehavebørn tilbage…….

Håber I alle har haft den dejligste weekend.

944b9133-bacd-4f74-9059-540c60e42b79

img_3839

img_3841

  • Reply
    Laila
    8. maj 2017 at 4:53

    Det så hårdt at sige farvel til børnehaven.. Jeg gjorde det i slut april, da alle børnehavebørn, i Odense kommune starter i forårssfo i marts.
    Synses virkelig at tanken om en bebs kan trykke lidt nu. En pige i snart 0.klasse og en i første.
    Min datter vrøvler også lidt med nogen ord, og jeg synes nu også det er lidt sødt. Hun er jo min lille pige😉 men nyt er også godt held og lykke med skoletaske og alt der følger med

    • Reply
      Louise
      10. maj 2017 at 19:30

      Kære Laila

      Tak for din søde hilsen, det lyder meget li vores historie…. Heldigvis lader det til Neel finder det hele fantastisk, og så gør jeg nok også på en eller anden måde. Men når hun lukker øjnene, og ser en smule yngre ud på sin pude…. Så længes man lidt tilbage til en lille bitte pige.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar