Blomster Hjem Inspiration Instagram min uforbeholdne mening mortilmernee.dk steder jeg anbefaler Uncategorized

Poppykalas og nye vaser…..

18. maj 2017

3c7aca39-a32c-4ba8-947a-48e81d8d793a

Igår var jeg i København igen, en rigtig vidunderlig dag, som jeg lover at komme meget mere ind på en anden dag…. Det her indlæg skal egentlig bare handle lidt om vaser og endnu en smuk buket fra Poppykalas.

Igår var første gang jeg mødte skønne Thilde som står bag buketterne, og det var en sand fornøjelse, hvor er hun dog skøn og jordnær og jysk…. I love it…. Som Ole Henriksen ville ha sagt 🙂

Thilde viste mig lidt af hendes kommende projekter, og vi fik en hyggelig sludder om blomster. Den smukke buket jeg havde med idag, var lidt mindre end den sidste, og det var ganske rart. For jeg husker godt min tur for et par uger siden, hvor jeg havde en anelse svært ved at bevæge mig rundt hele dagen med den gigantiske buket i armene…..

Igen må jeg dog sige, det kan godt være, at det er lidt omstændigt at bevæge sig rundt med blomster hele dagen, men hold nu op hvor er jeg glad for det når jeg kommer hjem….. Jeg har dog sagt til Thilde, at hun altså godt snart må få sig en lille afdeling i jylland som kan levere ud…. Jeg har nemlig ikke flere Københavnerture i kalenderen lige foreløbig…. desværre….. Det var dog også ret sjovt, for jeg oplevede flere gange på min tur igår, at folk simpelthen viste det var en Poppykalas buket når de kiggede ned i indpakningen, det sys jeg er cool, tænk at have skabt sit helt eget buketudtryk, det er jeg sgu vild med…..

Nå, men nu har jeg i hvert fald en frisk ny buket at gå weekenden i møde med, og det er jeg selvfølgelig lykkelig for….

Jeg har også købt et par nye vaser her i den sidste tid…. Jeg viste jer den smukke grønne i glas forleden, den er ny og smuk på sin måde. Men jeg er også ret vild med vintage/loppevaser. De kan noget helt andet. Både i flok og enkeltvis…. De seneste jeg har købt har jeg fundet på bla. Instagram shoppen @reshopfever og @genbrugsmode.dk . Nogle af de gamle apotekerflasker havde jeg i forvejen, nogle har jeg også fundet på instagram under #apotekerflaske, der er det nemlig stadig muligt at finde dem til meget meget billigere penge end butikkerne…..

Nederste foto i indlægget er egentlig bare et billede af mit spisebord mens jeg sidder og skriver indlægget her. Jeg har siddet her ret meget idag, fordi jeg simpelthen har lavet så meget arbejde…. En virkelig produktiv dag…. Og så er det bare helt vidunderligt, at kunne sidde og beundre den smukke buket, som selvom den er placeret midt i beskidte tallerkener fra pigerne, papir og notesbøger, så ligner den bare en million alligevel…..

GO AFTEN 🙂

a7f5c4f8-0727-4396-89bb-34899d39266a

4f939806-9e8a-4f3d-9bed-deead1edc846

606dadc8-64d1-4162-89e2-3ede8e1fe13b

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar