Hjem min uforbeholdne mening mortilmernee.dk sponsorerede indlæg Uncategorized

ALDRIG MERE VANDSKADE….. Tak til Grohe Sense, en ny banebrydende installation

19. maj 2017

Sponsoreret af Grohe

3ea92f9f-b299-4a32-8089-cfa3730c118f

Den gang jeg var barn, og boede hjemme hos mine forældre, der kom vi en gang hjem fra en ferie, hvor HELE huset stod under vand…. ALT var ødelagt, og mine forældre var knust…. Det var et vandrør der var sprunget, og vandet havde bare fosset ud i flere døgn. Der var gulvtæpper i de fleste rum, som selvsagt var fuldstændig ødelagt, møblerne havde stået og suget vand, og alt i skabe havde taget skade. Det er nemlig sådan, at mug allerede begynder at danne sig efter 24 timer….. Jeg var ikke særlig gammel, men jeg kan alligevel godt huske, hvor stor en ulykke det føltes for mine forældre.

WHEN WATER GETS OUT OF CONTROL, YOUR HOME IS DEFENCELESS.

e3e0da8b-662c-4af9-a0d7-55ad7c88d2c8

Med tiden er vores klima i stor forandring, vind og vejr har forandret sig, og hele året rundt synes vi efterhånden ramt af både storme og skybrud. København har stået under vand flere gange, og man har set utallige kældre der bare sejler rundt….. Kolonihaver hvor vandet ligeledes har svært ved at trækker bort, der kan det også stå og ødelægge i flere måneder uden man opdager det.

Jeg tænker I efterhånden har regnet ud, at jeg naturligvis vil fortælle, at den her slags bekymringer nu kan være historie…. Grohe har designet et helt nyt, smart og ubeskrivelig fiks lille dims, som nu kan fortælle dig så snart der er “fare på færde”.

Grohe Sense og Grohe Sense Guard er to helt nye produkter som netop er blevet lanceret. Grohe Sense er den lille, den kan installeres i alle rum hvor der kunne opstå en form for vandskade, og Grohe Sense Guard kan simpelthen gå ind og slukke for vandforsyningen øjeblikkeligt. Det smarte ved dem er, at du via Appen Grohe Ondus App, som kan downloades lige her, vil kunne blive informeret asap der opstår forandringer. Du vil konstant kunne overvåge dit hus, ligegyldig hvad du laver og hvor du er.

Jeg er virkelig imponeret over det her nye produkt, og det har for os skabt en helt ny sikkerhed for vores hus.

Vi bor selv i en gammel muremestervilla fra 1947, vi har kælder, og foran vores kælderdør er kun et lille bitte nedløb. Så snart der er bare flyver 2 blade ned i den skagt hvor kælderdøren er, så ligger de sig over over risten, og vandet har derfor allerede svært ved at komme væk. Vi har oplevet flere gange, at vandet står højere end døren, og dermed trænger ind i kælderen…. Og vi har derfor fået fugtskader på vægge og gulve flere gange. Det er slut nu, for vi har fået installeret Grohe Sense, som nu vil fortælle os så snart der vil trænge vand ind. Det er simpelthen fantastisk…..

214a4349-a667-4ab3-bd26-4db959620bc2

Man kan også installere den under vasken, hvis rørene skulle lække, ved toilettet, hvis det skulle finde på at løbe over, på loftsrum til at advare mod kondens og dermed undgå frostskader, ved vaskemaskinen hvis den skulle finde på at smide vand…. og sådan kunne jeg blive ved. Det der sker er, at så snart Grohe sense kommer i berøring med vand, så vil den begynde at sige en HØJ lyd, og samtidig vil din App på telefonen gøre dig opmærksom på, at der er noget du skal forholde dig til….. hvis du selv er i nærheden kan du derfor tage affære med det samme, og er du ude og rejse eller bare væk hjemmefra, så kan man få fat på naboer eller venner, som forhåbentlig kan gøre noget ved det. Vigtigheden er, at du er SÅ MEGET bedre sikret i forhold til vandskade.

Vi kender det allesammen, man får opbevaret alt mulig værdifuldt i både kælderrum og loftsrum, i lavthængende skabe osv osv…. Fotoalbums og andre uvurdelige sager vil være ødelagt for livet hvis først ulykken er ude. Det er altså værd at passe på, det synes jeg… Ej at forglemme den store ulykke vand reelt kan forårsage på dit hus……

Grohe Sense er den vi har fået installeret hos os, og det er super nemt…..

I videoen her vil jeg lige kort vise det for jer, og på den måde demonstrere, at selv den mest teknisk udfordrede, også sagtens kan installere Grohe Sense.

 

[vidcore vid=”eth6fSH2″]

 

SO JUST SIT BACK AND RELAX: GROHE SENSE IS ON THE JOB

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar