boligindretning forandringer Hjem Malede vægge MIG mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Ny farve på væggen…..

13. september 2017

1e77707d-3d59-45e1-bbca-12b9c522ee78

Nu er det jo ikke fordi, at en malet væg er big time news her hos mig…. Men jeg har jo skrevet i mine seneste indlæg, at jeg ville male noget, og også at jeg ville male lyserød…. Det blev det så ikke… Jeg har haft lyserød SÅ mange gange, og det sys jeg så ikke lige jeg ville her i stuen igen… Leger stadig med tanken om at male hele gangen lyserød, som i vægge, lofter osv… Eller måske bare dørkarmene oven på. Det er altså stadig kun på ide niveau….. Men jeg har svinget penslen idag, så vil jeg naturligvis vise jer, hvad der i første omgang er blevet malet.

Farven er udefinerbar, og desværre uden farvekode …. Faktisk startede den med sådan en helt gullig agtig farve, jeg havde et billede med fra google til min malerbiks, og som altid, så rammer det af h til når først man får det op på væggen og det tørrer op…. Så jeg måtte ned i kælderen, og se om jeg havde noget andet jeg kunne blande i. Og det havde jeg. På et eller andet tidspunkt har vi haft en nougat farvet væg, og det stod der så en rest af. Jeg smed alt det ned i som jeg havde købt, og med de to blandinger, så fik jeg altså farven her på væggen. Jeg kan ikke rigtig beskrive den. Men peach ish (lys brændt orange) er nok det tætteste vi kommer på….. Jeg ville have haft sådan en mere gul agtig farve. Men det blev det så ikke lige i denne omgang.

Farven er somend også rigtig fin, og da jeg har flere planer med væggen bagerst i stuen og netop købt en ny plakat, så skal det nok skabe noget fint og nyt for rummene her i køkken og stuen.

Dem af jer der følger mig på instagram, har nok set i min story idag, at jeg lider af ret voldsom svimmelhed, det er virkelig træls, og jeg kan ikke rigtig greje hvad jeg skal stille op med det. Lægen kunne intet stille op i mandags, konstaterede bare, at det ikke er den berømte virus på balancenerven. Men mange af mine instagramfølgere har foreslået, at det kunne være nogle øresten der skal på plads, så jeg har lavet øvelser for det her i formiddags…. Men nogle af dem foreslog også, at jeg skulle prøve købe søsyge/køresyge piller. Så dem har Jesper netop hentet til mig, og jeg håber i den grad, at der hurtigt kommer en virkning, for shit jeg blir skør af det her.

Det er værst når jeg sidder foran en skærm, eller ligger ned…. Jeg kan abstrahere lidt fra det når jeg laver noget, så også derfor jeg simpelthen kastede mig over maler projektet her idag.

Efteråret byder også altid på forandringer…. De røde blade flyver forbi vinduerne, regnen slår på ruden og vinden rusker i træerne…. Vi er her nu, og stearinlysene er tændt om aftenen…. Så det er helt sikkert på tide, at der skal hygges og kreeres indendørs igen.

Jeg tager ofte mig selv i at tænke – passer det her mon sammen med juletræet – i hvert fald når jeg laver noget nyt her i efteråret. Jeg håber trods alt altid på, at farverne holder lidt længere end de gør…. Og jeg er heller ikke sikker på, at det her passer sammen med jul og juletræ…. What ever, så maler jeg hvidt igen eller en anden farve…. Men lige nu, der skaber det forandring, og det er jeg som altid vild med….

Jeg glæder mig også til at vise jer hvad nyt der skal leges med i stuen…. Der går dog nogle uger….. Da leveringstiden er lidt lang…. Noget anden jeg ved der ikke tager så lang tid… mere i hvert fald…. det er nye tæpper som er på vej.

Eden Outcast på instagram har de vildeste og lækreste varianter af Marokkanske kludetæpper, og da hun i foråret var i Marrakech for at handle ind, der var jeg med via instagram hjemmefra. Søde Nina – som ejer Eden Outcast – sendte mig fotos hver eneste gang hun spottede et som kunne være mig, og vi endte ud i 3 forskellige, som jeg simpelthen ikke kunne vælge imellem. Nu er de endelig landet i Danmark, og grundet New York, så har Nina altså først skippet dem afsted mod mig nu…. De skulle gerne lande i løbet af de næste par dage…. Det glæder jeg mig til…. De tæpper, har jeg skisme også haft mange af, og jeg glæder mig som et lille barn til at få dem i hus igen…..

Jeg lover at vise dem frem når de er landet og er kommet på plads 🙂

Billedet af Totte, det er bare for at vise hvordan hans onsdag har set ud…. Han gider nemlig heller ikke være ude i rusk og regn… Han tager det meget afslappet…. Og jeg lagde mig også ned og tog en lur ved siden af ham:-)

1c6eca5a-d606-4731-a293-05131b2fac88

88c163c5-236a-4809-8bf2-c65f09d1a48d

f6b2d604-3870-489b-8605-1d64e2f8e811

f042e81f-b65c-46bc-af8d-36739ea8c310

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar