Fotografi Fotojobs Merle mortilmernee.dk

Min lille Model

20. oktober 2017

4156

Okay…. MOR er stolt…..

Kan I huske, at Merle havde et lille fotojob i foråret, det var for Sandnes Garn. Jeg skrev om det i indlægget HER. Jeg har nu fået alle billederne af Merle, som min yndlings fotograf Sisse Langfeldt har taget, Sisse går under imagesbylangfeldt på Instagram, og jeg elsker at følge hende. Både hendes fotos, men også når hun i vinterhalvåret forlader Danmark, og tager mod smukke Australien. Sisse har fotograferet mine piger tidligere, og nu også Merle til det her efterårskatalog for Sandnes Garn. Jeg elsker Sisses arbejde, og så er jeg også bare ret vild med hende som mennesker, det er altid super hyggeligt at være i hendes selskab, og så er hun fantastisk til at fange børnene i gode stunder og få dem til at føles sig helt trykke foran et kamera.

Jeg er simpelthen så stolt af Merle, hun var skøn på den dag, og billederne er bare så lækre af hende. Hun var selv (meget forståeligt) ret vild med den her stil, og jeg har derfor forsøgt at shoppe lidt mere i den retning, når vi har købt tøj siden hen.

Jeg får nogle gange kommentar på instagram, at deres børn f….. skulle ha penge for at gå klædt som mine piger…. Hvor til jeg bare svarer, at heldigvis er børn forskellige, for mine piger ELSKER det tøj de går i. De elsker at de ikke ligner de andre i klassen, og jeg ved, at mange af Merles veninder synes hun har den fineste garderobe. Vi bruger det nemlig, alt det fine de har. Det hænger ikke bare i skabet og bliver taget frem når vi går en tur på stranden. Nej, det bliver virkelig brugt, også bare her hjemme på en søndag…. Og jeg er sikker på, at de folk som står bag de forskellige designs, har lige præcis det ønske for deres styles, at de bliver brugt.

Jeg er med på, at vi nok ikke sender de dyreste rober afsted når de fx er på tur i skolen, eller når jeg ved solen står højest og mooncars tages i brug. Men i det store hele, så får vi altså brugt det fine tøj pigerne har, også i hverdagen.

Men indlægget her skal ikke handle om hvad vores piger går klædt i til daglig, det skal faktisk bare handle om Merle, og de smukke fotos jeg har fået af hende. Jeg har udvalgt de her 10 (der var 150 at vælge imellem) Så det var vanskeligt at begrænse sig….

Hvad synes I, er det ikke okay at være en stolt MOR.

2964

3006

3007

3518

3525

3579

4106

4133

4146

 

  • Reply
    Rina
    20. oktober 2017 at 12:07

    Hun er så fin! Meget smukke billeder – elsker dem hvor hun sidder i den grønne sofa!

    • Reply
      Louise
      20. oktober 2017 at 12:48

      tusind tak ven, er simpelthen også så glad for dem 🙂

  • Reply
    Kirsa
    20. oktober 2017 at 14:28

    Hun er simpelthent så fin på billerne, og meget naturlig;) jeg kan godt forstå at du er stolt!!
    Jeg er vild med dine pigers stil og synes det er fedt, at de bruger deres tøj- det gør mine piger også, min holdning er, at de skal bruge det uanset pris/stil/stoftype osv.!

  • Reply
    Jeanette Renting
    20. oktober 2017 at 20:40

    Det er helt O.K.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar