Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Det er blevet populært at kigge tilbage i tiden efter designermøbler for at kunne give sit hjem et strejf af eksklusivitet og en unik fornemmelse. Man behøver dog ikke at bruge mange penge for at få fat et unikt stykke designermøbel – derfor er mange også blevet fanget af nye designere, som formår at fange den visuelle identitet som man måske allerede kender fra Wegner, Arne Jacobsen og Finn Juhl.

 

Læs med her og se tre mærker indenfor designermøbler, som formår at skabe møbler i et design, som fanger samme visuelle signaler som mange ældre og velkendte designermøbler.

 

Woud

Det er nok ingen overraskelse at Woud findes på denne liste. Woud formår at fange den skandinaviske tradition i møbeldesigns med et touch af den nye tid og vores skift i designs af møbler. Woud specialiserer sig i 5 forskellige områder når det kommer til interiør: møbler, belysning, tilbehør, outdoor og tekstiler. Fælles for alle deres møbler er det skandinaviske design, hvor der er vægt på fremtidens møbler og godt håndværk.

 

Muubs

Innovation – det er idéen bag Muubs. De ønsker at kigge nye veje når man tænker interiørdesign. Muubs er mere en filosofisk tankegang end møbeldesigner. Hos Muubs er der mere fokus på at skabe objekter til hjemmet, som er skabt igennem håndværk og autenticitet. De ønsker at bringe historie og sjæl frem i alle deres objekter – hvilket også er synligt i alle deres designs.

 

Andersen Furniture

Andersen Furniture er af den ældre skole og kan lettere sammenlignes med de store kende designere fra starten af 1900. Andersen designer møbler ud fra idéen om at være nysgerrig. Når nysgerrigheden er skabt, så bringer de innovation og talent ind over. Andersen Furniture har eksisteret i mere end 100 år og har udviklet på deres æstetiske produkter igennem alle disse år. Derfor får du også et resultat af særpræg og med et rent skandinavisk udtryk.

 

Gå på udkig

Det kan være svært at beslutte sig hvilken designer man leder efter til at få sine møbeldrømme til at gå i opfyldelse. Det kan derfor være en fordel at besøge flere møbelforretningen og få en følelse af de karaktertræk, som du elsker. Så kan man høre ekspedienten om designeren og måske gå hjem og undersøge de andre møbler, som designeren har lavet. På denne måde, så kan man få sig en rigtig god fornemmelse om designeren matcher din personlighed og behov.

 

Er man på udkig efter møbler i skandinavisk design, som ikke ligner IKEA møbler – så kan det være en fordel at undersøge Woud, Muubs og Andersen Furniture. Det er alle tre designere, som gør en dyd ud af at lave møbler i et skandinavisk design, men anderledes nok til at de 3 designtyper ikke ligner hinanden.