Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Er du en af dem der også har behov for et hjemmekontor i coronatiden? Så er du langt fra alene. 2021 har været et rekord år for etableringer af hjemmekontorer. Corona har været hård ved os alle sammen i en    eller anden omfang.

Mange af os har været udelukket fra sport, hobby, arbejde og endda familie. Specielt ikke at kunne møde ind på arbejde har været hård ved de fleste og virksomhederne har fået øjnene op for hjemmearbejdspladser, så er de er kommet for at blive. Lad os kaste os over hvad der er vigtigst ved funktionelt et hjemmekontor.

Kontorstolen er absolut vigtigst

Kontorstolen er det vigtigste i ikke kun et hjemmekontor men i alle platforme. Kontorstolen skal være ergonomisk med særlig fokus på god lændestøtte. Det er vigtigt at kontorstolen skal som minimum kunne       følgende:

  • Justerbar højde
  • Justerbar ryg
  • Låsbar ryg
  • God, solid og mærkbar lændestøtte
  • Justerbar lændestøtte i højden
  • Justerbar sædedybde

 

Noget du også skal være særlig opmærksom på er dig som person og der skal tages højde for din krop. Er du f.eks. 185cm eller mere, skal du nok have en særlig og speciel gaslift, der giver dig 5-7cm mere højde. Det værste man kan gøre er at sidde for lavt, så presser du din nemlig maksimalt hvilket den ikke kan holde til.

Hvordan finder man så en god kontorstol?

Det gør man ved at tage ud besøge en masse forhandlere og ikke bare at afprøve men også få rådgivningen. Det er altså vigtigt at have rådgivningen fra en ekspert som ud fra din kropsbygning, kan rådgive omkring den rigtige kontorstol til dig.

Et af de mest kendte kontorstole på markedet i Danmark og i hele Skandinavien og som er yderst populære er Canadian Ergo kontorstole fra Kontorstole.dk. Netop denne model er en virkelig god kvalitets-kontorstol og med adskillelige  justeringsmuligheder. Canadian Ergo tilbyder mange forskellige modeller fra den simple kontorstol til den mest tekniske. Prisrammen er ca. fra 3.000kr og op til 6.000kr. for deres topmodel Canadian Ergo 04.

Du må under ingen omstændigheder gå på kompromis med kontorstolen og det er endnu engang vigtigt for os at påpege, at stolen SKAL være ergonomisk om med mange justeringsmuligheder.

Undgå de billige og dårlige kontorstole

Vi vil ikke anbefale et køb af dårlige lavpris kontorstole med ingen eller yderst begrænset justeringsmuligheder. Disse stole vil du ikke blive glad for i længden.