I forsøget på at fjerne tankerne tog familien mig med på tur....

Et ærligt indlæg om min tilstand…..

img_3006

Idag har været en lang dag…. Idag har jeg siddet med telefonen tæt på mig, for jeg har ventet og ventet og ventet.

Jeg har både mandag og tirsdag været til utallige udredelser. Fået taget røntgen af hjerte og lunger, får ultralyd af maven, fået taget blodprøver i masse vis. Idag ville min læge så ringe til mig, og give mig svar på alle de ovenstående tests.

Klokken var 17.15 før han ringede, så I kan sikkert forestiller jer, at dagen idag har været lang….. Jeg fik svarene på det det hele, og jeg er tilsyneladende fuldstændig rask…. Som i der er ingenting at finde på diverse fotos, scanninger og blodprøver. Det i sig selv er jeg jo en lettelse der er til at tage og føle på, omend…. Min hånd er fortsat hævet, og det er jo stadig et mysterie…. Så jeg har nu aftalt med lægen, at han vil se mig igen i næste uge, hvis ikke hævelsen har fortaget sig, så skal der lavet en ultralyd af selve hånden…. Men det tager vi så i næste uge…..

Noget andet jeg ikke har fortalt jer helt så meget om, det er en daglig ting som jeg har gjort i mange mange år. Jeg har fra tid til anden vist et brusende treo glas på min profil, og flere har også kommenteret, at jeg da vidst tager lige rigeligt mange af dem. Og det gør jeg…..

Det er også en af de ting, som min læge har gjort mig opmærksom på, at jeg i den grad skal tage alvorligt. Jeg lider af daglig hovedpine og migræneanfald flere gange om måneden, det har jeg gjort lige siden jeg var barn. Som barn fik jeg 8 piller dagligt for at holde det nede, jeg gik til zoneterapi, jeg har fået til akupunktur og jeg har gået til fys. INTET har nogensinde hjulpet, og mit daglige indtag af smertestillende er derfor langsomt bare vokset og vokset…. Det er nu vokset sig så stort, at det er blevet farligt, og det kan være en af grundende til, at jeg over det sidste år har troet, at jeg var gået i overgangsalderen, gået i seng meget meget tidligt og meget ofte, fordi jeg fryser og tror jeg er ved at blive syg, er svimmel on/off virkelig tit og bare generelt ikke har det super godt. Som jeg har sagt til min læge “jeg har det som om min krop altid er på overarbejde, og jeg er ALTID træt”….

Så oven i, at jeg nu har den her hævede hånd, så er jeg nu indkaldt til nedtrapningssamtale i næste uge, vi skal sammen finde en vej ud af mit høje indtag af smertemedicin… Uden naturligvis at fjerne det helt, da jeg så ganske enkelt ikke kan være til, men forhåbentlig således, at jeg slet ikke skal indtage det mange gange dagligt….  Jeg er kun 37, og ligesom alle mulige andre former for afhængigheder, så har jeg nu erkendt, at jeg altså er afhængig af det her, og det skal tages alvorligt. For selvom min krop kun er 37, så holder mine nyrer og min lever IKKE til jeg er hverken 60, 70 eller 80 hvis jeg fortsætter som nu.

Så idag er en mærkelig dag… En dag hvor jeg både er lettet, lettet over at jeg ikke har noget farligt siddende et eller andet sted, stadig bekymret for hvad pokker der er årsagen til min hævelse i hånden, og også sådan lidt hudløs, fordi jeg for første gang har valgt at være åben, både overfor jer, og overfor min læge omkring min afhængighed af smertemedicin……

Den sidste uges tid har selvsagt været meget omtåget, der har været så mange tanker, at jeg næsten ikke har kunnet være her for dem. Folk har ringet og spurgt og skrevet, hvilket jeg har været fuldstændig overvældet over. Af hjertet tak til jer allesammen.

En skrev til mig, at hun gerne ville fortælle mig, at grunden til hun var specielt glad for min blog, var bla. at jeg turde være ærlig, og ikke altid kun vise glansbilledet…. Den besked blev jeg virkelig glad for, for det er med nerverne helt uden på kroppen, når man vælger at sende de ærlige indlæg ud i æteren….

Tak fordi I ville læse med, og for al jeres støtte undervejs…… Jeg lover at komme med update næste uge, når jeg forhåbentlig snart har fået en normal størrelse hånd igen….. Og er et skridt videre mod et sundere liv…..

MORTILMERNEE_FBUntitled
   

14 kommentarer

 • Anne

  Du er sikkert blevet spurgt om det af din læge.. men har du stukket dig på en rose ude i din smukke have måske..? Var på et tidspunkt pp skadestuen hvor en kvinde kom ind med en kæmpe hånd/arm…, blot fordi hun havde stukket sig på en blomst i haven…. håber det hele snart er tilbage til normalen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Det tror jeg umiddelbart ikke…. Men det er underligt hvad det er, for det er fortsat hævet….. Hvad gjorde man for hende???

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Kære du.
  Jeg har fulgt med dig on and off igennem nogle år. Og det var helt tilfældigt, jeg så dit indlæg i fredags (da jeg skulle forbi og indspireres af det malede teakskab😉). Og jeg har været småbekymret for dig siden. Jeg har virkelig tænkt på dig. Så dejligt at læse alt er vel, og at den dumme hævelse nu bare skal forsvinde. Jeg krydser virkelig fingre for den skrider NU🙏🏼
  Mht dit overforbrug af smertestillende. Du er sej💪🏼 Sikke en erkendelse🙌🏼 Held og lykke med processen❤ Men årsagen: smerterne… hvor lyder det bare hårdt! Jeg kom til at tænke på, om du har overvejet en daith-piercing? Det har du sikkert. Jeg har bare selv fået et helt nyt liv, så føler simpelthen jeg er nødt til at nævne det. Jeg er gået fra et næsten dagligt brug af smertestillende til kun at have behov 1-2 gange om måneden. Det er ganske enkelt fantastisk☺️
  Jeg ønsker dig alt det bedste🌷💗
  Kh Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Prøv behandling af Per hos Aktiv Form i Odense. Han kan sgu lidt af hvert 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Bach

  Hej Louise. Din historie som min egen. Jeg har for nylig fået lavet en Daith piercinge, og jeg siger dig, at det virker. Mit er ikke helt væk, men jeg har det ikke hver dag og skal ikke længere tage piller hver dag🙏🏻 Kan varmt anbefaled sådan en.
  Mvh Caroline Bach

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Kære Louise, jeg vil anbefale dig at undersøge nala nåle behandling! Min søster lider efter et bil uheld, hvor hendes nakke hvirvel blev skubbet til. Derfor har hun været igennem meget men de nåle hjælper hende helt utroligt meget! Det er bare vigtigt at finde en der kan sætte dem rigtigt, da det ellers kan føles meget ubehageligt! Rigtig god bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej .. jeg er farmakonom på apotek og man mener at mere end 80.000 danskere lider af medicininduceret hovedpine – læs evt mere her:
  https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/hjerne-og-nerver/sygdomme/hovedpine/hvad-er-medicinoverforbrugs-hovedpine/
  Så hvor er det bare godt at du har fået en god snak med din læge, så du kan blive hjulpet bedre. Hvis du har mere end 2-3 migræneanfald om måneden, kan forebyggende medicin som betablokkere være en god løsning – men det får du måske allerede.. håber du snart kommer helt ovenpå – rigtig god bedring til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Rimmer

  Flot og ærligt indlæg👍💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Varme tanker herfra 💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kære Louise

  Du har ramt mig på ét af mine ømme punkter: jeg er OGSÅ 37 år. Jeg starter næsten hver dag med et glas med 2 stk Treo. Og napper gerne et glas med 2 mere i løbet af dagen. Jeg døjer med spændingshovespine – som har været særligt slemt efter en periode med alt for stor arbejdsbyrde på mit job. Men “vanen” med en lille “pick me up/forebyggende Treo-glas” hænger ligesom bare ved. Jeg har nogle dage en metalsmag i munden. Og jeg ved det jo godt: jeg skal fisme se at få stoppet med det. Nu. Så det gør jeg. Sammen med dig. Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Tak for din erlige historie ❤️ Elsker at følge med dig både her og Instragram.
  Ønsker dig alt det bedste i kommende tid knus 🌹

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Godt du passer på dig selv, Louise. Et ærligt og stærkt indlæg – TAK for det 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne og ærlige dig! Pas på dig selv, det er nemlig lettere sagt end gjort, så det er godt at andre husker en på det 🙂 Glæder mig til vi skal have en hyggelig dag sammen i næste måned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av for den – rigtig god bedring, det er da hvertfald et skridt på vejen med de fine test resultater (:
  Krydser fingre for, at kuren til mere overskud venter på dig lige rundt om hjørnet (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I forsøget på at fjerne tankerne tog familien mig med på tur....