boligindretning forandringer Hjem Inspiration Instagram mortilmernee.dk

Boligdrømme stopper aldrig…. Men sommeren sætter dem på pause….

24. maj 2017

b27f9516-9696-403d-9d21-879d15cfb07d

Bloggen her spænder bredt efterhånden, det er jeg simpelthen så glad for. Og jeg er vild med, at I er så søde til at tage imod det hele. Specielt de personlige indlæg, dem hvor man har en lille knude i maven når man udgiver, men det er næsten dem I tager aller pænest imod. Det synes jeg er super dejligt, og det er også med til, at jeg tør åbne op for, at det hele ikke altid er en dans på roser. Men også mine “nye” indlæg omkring mode og tips til forskellige shoppingsteder. Jeg skriver “nyt” fordi det er noget jeg har taget meget mere ind over bloggen i 2017, og jeg er super glad for den modtagelse I har givet det. Jeg kan se I er rigtig glade for mine links…. Så tusind tak for det, jeg lover det fortsætter fremover.

Den sidste tid har været turbulent, på flere plan…. Både mit helbred og min psyke har drillet lidt. Jeg har ikke ro i hovedet endnu, og jeg er derfor heller ikke helt parat til at dele det med jer…. Men det skal nok komme, når tiden er til det.

Det jeg egentlig ville med onsdagens indlæg er, at jeg bare ville vise jer, hvordan status quo er på vores hjem lige nu. I hvert fald de 3 rum, som I nok ser aller mest til på instagram. Vores spisebord opererer på virkelig mange af mine billeder, men det er næsten umuligt ikke at have det med, for det er sådan rent fysisk placeret, lige midt imellem vores 3 åbne rum med køkken, stue og spiseplads. Man kan se spisebordet fra stort set alle vinkler i de her 3 rum, og det er samtidig her vi opholder os aller mest. Det kan mærkes dog, at pigerne bliver ældre, og trækker mere og mere på værelserne nu, det gør selvfølgelig, at vi har fået lidt mere luft omkring os. At vi ikke sådan alle 4 sidder oven på hinanden på de her 45 kvm.

Alle der kommer her bemærker det store lysindfald vi har i huset, jeg tænker nok ikke selv så meget over det mere, men vi har et virkelig fint lys i alle vores rum, Det endda til trods for, at vi kun har sol ind i stuen om formiddagen. Resten af dagen står den omme i haven, og lyser stort set kun ind i soveværelset (spørg lige, om vi har det varmt når vi sover om sommeren?)…. Når det er vinter, og solen står lavt, så sniger den sig længere ind, men den tid vi er på året nu, der har vi den ikke decideret ind af vinduerne efter middag. Og vi sover ikke med særlig meget tøj på om natten…. ha ha

Når man nu opholder sig enormt meget i de her 3 rum, så opstår behovet for at forandre også mere end hvad godt er. En gang flyttede jeg om på vaser, billeder og møbler flere gange om ugen, men det gør jeg ikke helt så meget mere (her spiller også den føromtalte mangel på energi ind)….. Men jeg har drømme, jeg har forelsket mig hovedkuls i en ny sofa. Men den er alt for dyr for os, så det bliver nok aldrig en realitet, men hold nu op den er fin…… Jeg har også stadig et ønske om at vi får malet eller skiftet fronterne på vores køkken, og jeg vil virkelig også stadig gerne finde et nyt spisebord….. Men der sker lidt det samme hvert år når sommeren rammer, man trækker udenfor, og det er nu haven, bedene og blomsterne der får alt min opmærksomhed. Det indenfor, er på en eller anden måde, bare ikke helt så vigtigt lige nu…..

Men idag ville jeg bare skrive lidt om vores 3 elskede rum, vise hvordan de ser ud en helt almindelig onsdag….. og så vil jeg pakke min familie og en stor taske, for vi skal nemlig på mini ferie de næste 4 dage….

Rigtig dejlig Kr. Himmelfarts ferie til Jer 🙂

fd118b3f-272e-4b3d-9bde-ad3d30ae3e63

c595fe50-8385-44bf-a870-837fb8ee8545

98f6c9d8-7e8e-4b19-98b5-4e8fcaa4a672

7e900230-9e0b-4a1d-a8cb-1b9db3028889

0ee1f131-2100-4c66-b7bd-ec3d19527819

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar