Instagram Merle MIG Mine piger mortilmernee.dk Neel steder jeg anbefaler Uncategorized

Pigernes første frisørbesøg…. Og mødet med to nye “venner”

7. juni 2017

d443f113-e05c-4f98-be42-8ede1d8ac34f

Mens regnen idag har slået alle de smukke valmuer ned, som jeg skrev om igår, så har pigerne og jeg været på rigtig tøsetur til Århus.

Jeg har skrevet om hende før, den smukke Christina, som er en del af frisør teamet hos Organic Way i Århus. Christina har klippet mig for 3 gang idag, og jeg må bare sige, det er ikke ofte jeg sådan vender tilbage til samme frisør igen og igen. Men Christina kan et eller andet med mit hår, som jeg ALDRIG før har oplevet. Hun kan tørre det, og glatte det, så jeg rent faktisk har lyst til at gå hjem uden hat på, og ikke nødvendigvis tage et bad og vaske hår som det første. Det har jeg ALDRIG prøvet før. Siden min fødsel af Neel, der har mit hår desværre været fuldstændig ødelagt. Det begyndte i min barsel, og stod på længe. Jeg tabte hår og tabte hår, og det blev bare mere og mere mystisk. Til sidst var det så tyndt, at jeg ikke længere kunne have det løst, og siden har ingen rigtig set mig med løst hår…. Jeg er stadig der, hvor jeg er rigtig ked af den måde det er på, det er så tyndt og fint, og vejrudsigten skal bare tænke på fugt eller støvregn, så krøller og kruser det som ingen har set mage….. Det er virkelig træls, men hvor om alt er, så kan jeg INTET gøre ved det….. Men Christina er optimist, hun tror på det kommer igen, i hvert fald sådan nogenlunde, så hun har altså en helt fast plan for, hvordan det skal behandles. Og hvad jeg må få gjort ved det…. Så ca. hvert halve år, der bliver det klippet og de udgroede striber får nyt liv, og så skal jeg imellemtiden sørge for at pleje og pleje….. Med tiden skulle der så gerne komme lidt mere længde på, og dermed også lidt tyngde, således jeg måske igen en gang, kan gå med håret løst….. man har da lov at håbe i hvert fald.

Anyway, jeg var som sagt ikke alene idag, pigerne var med. Vi har haft booket tiden i en go måneds tid, og hvor havde de dog glædet sig. Indtil nu er det kun mig der har klippet deres spidser. De har aldrig før været rigtigt til frisør. Så alene det at komme med mig, og se hvad der blev gjort ved mig, det synes de var vildt spændende. Merle var pænt optaget af processen da mine vipper blev farvet, og Neel synes bare jeg så mega sjov ud med sølvpapir i håret…..

Mens farven skulle virke i mit, så blev det deres tur. Neels hår filtrer helt vildt, så jeg havde virkelig set frem til, at få hende klippet på en måde, hvor det forhåbentlig kan blive lidt nemmere at håndtere. Merles hår er endelig blevet lidt længere og også mere kraftigt, men spidserne trængte bare sådan til at blive klippet godt igennem, så det rent faktisk KAN blive rigtig langt. Der blev klippet 4-5 cm af dem begge, og de var helt okay med det…. Christina var fantastisk til at sludre og snakke med dem undervejs. Her hjemme stamper Neel dagligt i gulvet når håret skal reddes, men her, der sad hun bare og snakkede og hyggede og synes det hele var en fest. Heller ikke Merle var bekymret for det stykke der blev klippet af. Og resten af dagen har hun konstant været forbi spejlet for at beundre sit nye bløde hår….. De er lykkelig begge to, og forældrene lige så….

Selve processen tog mellem 3-4 timer, hvilket selvfølelig er et pænt stykke tid for sådan to unge damer. Men de var simpelthen så søde at have med, og virkelig optagede af det hele, så jeg tror slet ikke de opdagede, hvor længe vi faktisk var der. Vi havde sådan en hyggelig dag, og der blev snakket godt om oplevelsen på vej hjem.

Da vi ramte Vejle havde jeg en lille overraskelse til dem, de har nemlig begge ønsket sig et hamster i et stykke tid, så Jesper og jeg havde sagt, at hvis de ville købe et hamster, så måtte de sælge noget legetøj først, og så kunne de bruge pengene på et hamster. Det tog de meget alvorligt, så i weekenden havde de fundet en masse lego frem, som de godt ville sælge, og inden søndagen var omme, så var det sørme også solgt….. Så vi havde besluttet, at hvis de nu havde opført sig pænt her oppe i Århus, så ville jeg overraske med at de måtte købe hamster når vi kom hjem.

Så det gjorde vi….. De fik lov at købe et lille kinesisk dværghamster hver….. Jeg tror den her dag bliver svær at stikke lige foreløbig, frisør og hamster….. Så fuck at det regnede og blæste hele dagen, det kan ingen af os huske imorgen…. Men oplevelserne, dem har vi inde i hjertet 🙂 Tak for den slags dage….. Hvor er de dog dejlige 🙂

Mine varmeste anbefalinger til Christina og Frisør Organic Way….. Forkæl dig selv med et besøg her til…. Det fortyder du ikke 🙂

img_0015

img_0027

img_0029

img_0050

img_0057

img_0054

f60994be-d237-41ec-b6de-0e6158add2e8

1be89411-882b-4787-a096-473877b50552

 

  • Reply
    Sine
    9. juni 2017 at 20:18

    Det ser skønt ud – flot langt hår

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar