Plads til 2 skoletasker, og ny farve på døren....

Babysam er for mere end babyer…..

Sponsoreret af Babysam

img_4355

Links øverst fra venstre: Molo T-shirt, Ida juniorseng  , JellyCat kanin , Müsli sengetøj voksen , Fjällräven mini rygsæk , Bambi lampe fra Lapin & Me , Noa Noa kjole , Snekugle med lys , Molo Sweatshirt , Joha Uld undertrøje

Som overskriften lyder, så er Babysam altså ikke kun et sted for babyer. Jeg er med på, at det rent faktisk mest er en butik basseret på kommende forældre, og altså ikke babyerne, men der er rent faktisk også en masse fine sager for de lidt større børn. Babysam har virkelig udviklet deres koncept over de seneste år, får nogle rigtig lækre mærker ind, og mange af deres mærker går faktisk helt op til 7 år. Faktisk har de to fysisker butikker, hvor tøjet går helt op til 10 år. Den ene ligger i Esbjerg og den anden ligger i Randers. Nu bor jeg i Hedensted, så det er selvfølgelig ikke lige der jeg kommer forbi så tit, men vi har en babysam i Vejle, og den er jeg altså begyndt at besøge en del.

Babysam har været på markedet i mere end 40 år, og jeg husker det som en af de mest guidende og hjælpende besøg den gang vi selv skulle være forældre første gang. Alt det man ikke ved man kommer til at mangle, det hjælper de virkelig med at få styr på. Jeg følte ikke de forsøgte at sælge mig en hel masse unødvendigt, men blot gav os en virkelig god og hjælpende vejledning gennem vores indkøb af barnevogn osv. Idag findes der den funktion der hedder “BOOK EN RÅDGIVER” . Her booker du en en tid der passer dig, og så får du en times gratis og uforpligtende vejledning. Virkelig en fin service synes jeg.

Men som sagt, så har vi egentlig ikke besøgt Babysam i nogle år, så mit første besøg her i nyere kom sig af, at vi virkelig manglede både termotøj og regntøj til Neel. Babysam har det vildeste udvalg af den slags, og gummistøvler selvfølgelig…. Hvis du vil lade dig inspirere, så kan jeg varmt anbefale, at du lige smutter forbi deres lækre katalog lige HER , og hvis du ikke lige vil igennem hele kataloget, så er siderne omkring termotøj og regntøj lige HER og på siderne frem.

Men nu er vi efterhånden kommet til sommeren, og termtøjet kan vi pænt gemme væk til det tidlige efterår. Siden hen har jeg så besøgt dem og fundet både kjoler, nederdele og specielt undertøj til Neel. Undertøjet fra fx JOHA er virkelig lækkert, og simpelthen så sødt. Neel er vild med det, fordi hun synes det er så dejligt at have på, og så kan undertrøjerne altså også sagtens bruges som sommertoppe på de lune dage.

Til børneværelset kan du fx også finde de fine lamper fra Djeco og Lapin & Me, du kan finde lækkert sengetøj – også helt op i voksen størrelse og så er der de mange fine juniorsenge. Det er ikke alle butikker der har plads til at have dem i udstilling, men de kan altid bestilles til afhentning i butik. Du kan se udvalget lige HER.

Mine billeder herunder er stemningsbilleder fra et af mine besøg i butikken, samt Neel i den fineste Noa Noa kjole som vi fandt i sidste uge.

Den smukke nederdel fra Molo som hun også har på, den har været rasende populær, fordi der tilsyneladende var en af optrædende pigerne fra MGP der havde den på…. Og det var Neel så fuldstændig klar over. Hun har derfor næsten sovet i den siden. Desværre kan jeg ikke linke til den online, da jeg tror den er udsolgt derfra, men der var 3 tilbage i Vejle da jeg købte vores, og yderligere var der 30% på alt molo…. Så bare et lille tip hvis man lige kommer forbi…..

MÅSKE ER DU OGSÅ SÅ HELDIG……

At du vinder det jeg fortæller om nu. Jeg har nemlig fået lov til at udlodde et gavekort til en af jer på kr. 1.000 til en af alle Babysams butikker. Vinderen trækker jeg om 2 uger, og det vil blive slået op under kommentarfeltet i indlægget her. SÅ HUSK at hold øje med siden mandag d. 26 juni.

For at deltage skal du blot hoppe over på babysams hjemmeside, og fortælle mig hvad du fx. ville bruge dit gavekort på. Det er da nemt ik…..

GOOD LUCK sweet people….. 

6c8f756d-875a-41c7-ad28-7418e29aa5a0

0aa09d81-f3d5-4c0d-9415-57d8970f3a43

7cc31d7b-12d6-4040-aeab-46fb198eb8bb

9b4a9c29-bce4-4c89-897f-f681fd0189c6

9b382ded-b846-4b7b-bdf6-84dda3c9b588

0e2071dd-c148-4ea9-8528-c21f2f4554d0

9a99cee1-ac72-4e0f-a3ff-aa471ec3b001

50b429c8-3e05-4cc1-aee9-bae864aa5f4d

74b1e025-3880-4c5d-be80-4428d7ff155f

c336a275-1312-4bc2-bc65-fca982d30309

cdc57057-7674-479c-9ec5-61af2fa16d33

52b9262b-5b39-402b-af13-1f223884271b

5d51ea17-5c4a-47ff-982a-bbd9e92adf14

 

 

 

MORTILMERNEE_FBUntitled
   

35 kommentarer

 • Louise

  Kære deltagere

  Vinderen af konkurrencen er nu fundet, og jeg har sendt en mail til vinderen.

  Den heldige er Ina Ringsdal med kommentaren

  Jeg ville bruge det som et tilskud til barnevognen, der skal i brug i august og så ville jeg helt af mig selv komme til at kigge på tøj til min søn på 7 år – inspireret af det du har skrevet.

  Stort tillykke til Ina, og tak til alle jer der deltog

  RIgtig god sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg har tre døtre og den yngste er 8 1/2 måned gammel. Jeg ville bruge pengene på en ny autostol da hun er ved at være vokset ud af den hun bruger nu. Så der er råd til lidt sjov i sommer ferien for de store.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Vi venter dreng nr 4 så jeg ville elske at kunne købe lidt lækkert nyt til ham 🙂
  Måske endda få overtalt manden til en ny barnevogn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monique Salomons

  Jeg ville købe en masse tøj til nyfødt. Da min bedste veninde er gravid❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina Ringsdal

  Jeg ville bruge det som et tilskud til barnevognen, der skal i brug i august og så ville jeg helt af mig selv komme til at kigge på tøj til min søn på 7 år – inspireret af det du har skrevet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Kære Ina, du er den heldige vinder af min BABYSAM konkurrence, stort stort tillykke.

   Jeg sender dig en mail for at modtage dine oplysninger, så gavekortet kan blive sendt afsted til dig.

   IGEN; STORT TILLYKKE OG GO SOMMER

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Jeg venter en lille pige til august og hun kunne helt sikkert bruge noget uldundertøj til vinter – og hvad vi ellers kommer til at få brug for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Simonsen

  Jeg ville bruge gavekortet på lidt lækkert tøj til mine tre drenge! Håber jeg er heldig ☘️😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg vil bruge pengene på en lift eller en strækvikle til kommende baby 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Channe

  Jeg har termin med lillesøster til oktober og da storebror kun er 16 måneder, så ville jeg helt sikkert investere i en bæresele fra Ergobaby + vintercover dertil (eller strækviklen fra Müsli, som jeg ved de får inden længe :-)), så jeg kan fragte ham frem og tilbage i vuggestue uden at skulle have gang i 2 klapvogne eller skulle købe en søskendevogn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Hvis jeg bliver den heldige skal de bruges på helt basis tøj til barn nr 3 som i alt hemmelighed, lidt endnu, er på vej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Just Højgaard

  Jeg har tre små piger, så det skulle købes fine kjoler, den ældste drømmer om en helt specielt fra Molo, så den ville være selvskreven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes Molo er kommet stærkt igen i deres design og ville klart bruge gavekortet til noget lækkert kluns til mine tre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fez

  Hjemme hos os, går vi og drømmer om en Nomi højstol – som det ser ud til at babysam er det eneste sted, der fohandler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona L.

  Jeg ville bruge gavekortet på tøj til den baby, som min kæreste og jeg – i al hemmelighed – arbejder på at skabe og bringe til verdenen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette@hindskov.dk

  Det kunne super lækkert med et tilskud til en ny autostol til vores datter på 2,5 år😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kristensen

  Med en lille baby på vej i slutningen af juli, vil jeg bruge et gavekort til Babysam på at få købt de sidste ‘must haves’. Og måske lidt ammetøj til moderen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise Nissen

  Jeg ville bruge gavekortet som tilskud til ny autostol 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg ville købe tøj til min søn og undertøj til min datter – hun ELSKER nemlig også Joha’s undertøj😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  En lyseblå mini Fjällräven og lidt sommertøj til min søn på to år 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanet

  Lækker konkurrence 🙂 Jeg ville bruge gavekortet på den flotte lyserøde Fjällräven Mini til min mindste datter. Min ældste pige har brugt sin meget, så jeg er sikker på den vil vække stor glæde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ville bruge pengene som et tilskud til en klapvogn. Det kommer vi til at mangle her hen over sommeren. Og når man har forelsket sig i en emmaljunga er det en ret dyr udskrivning med ny klapvogn 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hvis alt går vel – skulle lille ny være her til februar 18 og denne her kunne sagtens komme på ønskesedlen http://www.babysam.dk/tumlebraet-multi-pink
  Kunne være lækkert med tilskud til alle de køb der skal gøres.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg ville købe et lækkert tæppe til vores kommende lille pige, måske dette alt for skønne uldtæppe: http://www.babysam.dk/tekstiler/uldtaeppe-off-white-melange
  Jeg har termin til september, så et dejligt tæppe kan blive guld værd henover vinteren!
  Vi har allerede købt barnevognen i Babysam, men mangler også en god babydyne, så resten af gavekortet skulle nok være tilskud dertil. Vi fik god hjælp, da vi købte barnevognen, så er sikker på vi også kan få gide råd til en babydyne..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  hvis vi er heldige, må vi vist hellere prøve de der meget omtalte bobles 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lausten

  Jeg ville bruge en del af pengene på barselsgave i form af en Fjällræven til ‘Ulla’ der er kælenavnet for den niece/kusine, der kommer til verden til august😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Jeg ville helt sikkert købe disse babyalarmer der har vundet Forbrugerrådetss Bedst i Test. Nu krydser jeg fingre…

  http://www.babysam.dk/udstyr/babyalarm/babyalarm-padwico-capidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvis vi var de heldige vindere sku gavekortet bruges på nye sandaler til min dreng og lækkert nyt sommertøj til lillepigen💕🙏🏻🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er slet ikke i tvivl. Jeg ville købe den grønne søhest fra bObles til Emil. Han elsker stadig deres produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Med første barn på vej ville jeg bruge gavekortet som tilskud til en autostol http://www.babysam.dk/autostol/cloud-q-gr-0-graphite-black 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Er ofte i baby Sam, de har så meget lækkert tøj. Jeg vil helt sikkert bruge det på ny garderobe til min datter. Det vil være en stor hjælp i hverdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie Kilde

  Vi har også været glade for babysam da der skulle købes ind til vores basse Conrad. Nu er han 10 mdr og skal snart starte i vuggestue, jeg vil derfor bruge gavekortet på tøj til den kommende tid både inde og ude! Jeg krydser!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plads til 2 skoletasker, og ny farve på døren....